KVALITET, PRODUKTUDVIKLING OG EN BRED PRODUKTPORTEFØLJE


Hos Gartneriet Tvillingegaarden producerer vi inden- og udendørs planter, og er specialister i produktion af henholdsvis Campanula og Lavendel i mange sorter og farver. Et målrettet forædlingsarbejde sikrer løbende nyheder og høj kvalitet til vores kunder, hvor en bred og tidssvarende produktpalette er afgørende for salget. Vores Campanula markedsføres under navnene ‘Royal’ og ‘Bali’ imens Lavandula markedsføres under navnet ‘Butterfly Garden®’. Hele vores sortiment produceres i flere pottestørrelser fra 6 til 22 cm.

Udendørs produktion
I sommermånederne summer vores marker af liv. Her producerer vi Butterfly Garden® Lavendler i sorten stoechas, men også den nye vinterhårdføre sort angustifolia ‘Endless Joy®’. Frilandsproduktionen omfatter desuden Pennisetum advena ‘Rubrum’, som er en dekorativ rødbladet græs til haven.

Added value artikler
I efteråret og op imod jul producerer vi, udover Campanula, også Cyclamen samt Selaginella. De bruges bl.a. til Added value, som udvikles i tæt samarbejde med kunden. Vi tilstræber at være en af de vigtigste potteplanteproducenter i Danmark i tæt samspil med kunden og vores samarbejdspartnere.

Velkommen til butterfly garden

Se hele vores sortiment her