KVALITET, PRODUKTUDVIKLING OG EN BRED PRODUKTPORTEFØLJE


Hos Gartneriet Tvillingegaarden producerer vi inden- og udendørs planter, og er specialister i produktion af Campanula og Lavendel i mange sorter og farver. Et målrettet forædlingsarbejde sikrer løbende nyheder og høj kvalitet til vores kunder, hvor en bred og tidssvarende produktpalette er afgørende for salget. Vores Campanula markedsføres under navnene ‘Royal’ og ‘Bali’ mens

Lavandula markedsføres under navnet ‘Butterfly Garden®’. Hele vores sortiment produceres i flere pottestørrelser fra 6 til 22 cm.

Udendørs produktion
I sommermånederne summer vores marker af liv. Her producerer vi Butterfly Garden® Lavendler i sorten stoechas, men også den nye vinterhårdføre sort angustifolia ‘Endless Joy®’. Frilandsproduktionen omfatter desuden Pennisetum ‘Rubrum’ , som er dekorative rødbladede græsser til haven.

Added value artikler I efteråret og op imod jul producerer vi udover Campanula også Cyclamen samt Selaginella, der bl.a. bruges til Added value, som udvikles i tæt samarbejde med kunden. Vi stræber hver dag imod at være en af de vigtigste potteplanteproducenter i Danmark i samspil med kunden og vores samarbejdspartnere..