Er du vores nye Account Manager?

Gartneriet Tvillingegården søger en Account Manager M/K til vores salgsteam i Butterfly Garden med salgserfaring inden for BtB.

Du bliver en del af vores erfarne salgsteam og vil hurtigst muligt få ansvar for dine egne kunder. Du vil være en del af hele salgsprocessen omkring kunden – fra forecasting, kampagneplanlægning og tilbudsgivning til daglig eksekvering af ordrer. Kort sagt: Du sikrer en super service og udvikling af vores fantaktiske og trofaste kunder fra forespørgsel til eksekvering af ordre.

Vi er som virksomhed på en spændende rejse, og har for nylig udvidet vores produktportefølje og produktionskapacitet betydeligt. Derfor har vi brug for den helt rigtige profil til først og fremmest at servicere og udvikle vores kundeportefølje, men også at arbejde på tværs af virksomheden for at sikre udviklingen af vores brands, produkter og services, og derved sikre at vi har de rigtige løsninger til vores kunders fremtidige behov. Vi arbejder i øjenhøjde og vil være en aktiv sparringspartner i værdiskabelsen med vores kunder. Troværdighed, Kvalitet, Bæredygtighed og Innovation er bærende værdier i vores virksomhed.

Vi leder efter en profil, der har den rette ”can & will do” attitude og personlighed i mødet med og udvikling af vores kunderelationer. Vi forventer ikke nødvendigvis at du har brancheerfaring, men du har nogle års erfaring med BtB salg samt relevant kommerciel baggrund på BA- eller HD-niveau. Desuden forventer vi at du er nysgerrig af natur, trives i salgsprocessen og stræber efter at være tæt på kunden og være en værdifuld sparringspartner for dem. Vi har brug for at du har et ambitiøst mindset og konstruktivt udfordrer status quo ved at tænke i nye veje i samhandlen og relationsskabelsen med kunden.

Der er tale om en fuldtidsstilling og dit primære arbejdssted vil være i Odense. Der vil være rejseaktivitet forbundet med jobbet i forbindelse med kundebesøg og internationale udstillinger.

Kontakt salgsdirektør Klaus Thingholm på 9363 5015 for yderligere oplysninger eller send os din ansøgning og dit CV til kt@50015.dk hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale.

Gartneriet Tvillingegården er en danskejet virksomhed beliggende i Odense. Virksomheden producerer inden- og udendørsplanter og er specialister inden for produktion af blandt andet Campanula, Peperomia og Lavendel i mange sorter og farver. Virksomheden har et målrettet forædlingsprogram, som sikrer innovation og høj kvalitet. Produktionen foregår året rundt både på friland og i drivhus. Samlet set udgør produktionsarealet godt 130.000 m2 under glas og knap 14 ha frilandsareal. Produktudviklingen og værdiskabelsen sker i tæt samarbejde med danske og internationale kunder og samarbejdspartnere.