Butterfly garden – a place to grow

Butterfly Garden® er et samlet brand, som garanterer dig en bred pallette af lækre og bæredygtigt producerede planter. Alle vores planter er nemme at forstå, bruge og passe.

Butterfly Garden® rummer 4 koncepter, som skal inspirere og igangsætte lysten til at bruge planter aktivt i alle hjemmets rum, ude som inde.

Se alle 4 koncepter nedenfor.Tingdal® Green Interior

Et koncept af holdbare grønne planter i 11 cm potter, primært Peperomia.

GREEN INTERIOR planter er tidssvarende i form og farve, og skal give florister og forbrugere mange og lette anvendelsesmuligheder.premium Collection

Et særligt udvalgt Peperomia-sortiment bestående af store og robuste planter i 14 cm potter.

Premium Collection planter lever op til den kræsne forbrugers krav til kvalitet og moderigtig, levende boliginteriør.Bloom Interior®

Udvalgte blomstrende planter, som vil lyse op i den indendørs boligindretning. Planterne vil have lang holdbarhed og være nemme at passe.

BLOOM INTERIOR® planter er altid en fryd for øjet, og skaber glæde i hjemmet. Sortiment og løsninger vil blive tilpasset efter sæsoner og årets højtider.

Planterne vil kræve minimal pasning og have lang holdbarhed.

Bliver lanceret 1/5 2021.Garden Interior®

Udvalgte planter, som giver forbrugeren lette anvendelsesmuligheder i havens mange rum.

GARDEN INTERIOR® planter skal være en fryd for øjet og skabe liv i haven, hvor de tiltrækker sommerfugle, insekter og småfugle. Planterne har lang blomstringstid og vil i mange tilfælde blomstre til frosten sætter ind.

Bliver lanceret 1/5 2021.